Вівторок, 19.03.2024, 11:15Вітаю Вас Гість | RSS
Новопетрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Test forum » Управління освіти Чернівецької міської ради
Управління освіти Чернівецької міської ради
totalДата: Понеділок, 31.10.2011, 17:29 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Управління освіти Чернівецької міської ради http://osvitacv.com в 2006 році запровадило співбесіди управлінців із керівниками навчальних закладів міста з метою виявлення проблем у наданні освітніх послуг, визначення шляхів їх розв’язання та перспектив роботи впродовж нового навчального року. Про це повідомив прес-центр міської ради.

В ході співбесіди аналізується особливості менеджменту кожного керівника навчального закладу. Увага звертається на ефективність кадрової політики та рівень впровадження у навчальний та виховний процес інноваційних технологій, підвищення якості освітніх послуг, поліпшення навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення закладу, посилення соціального захисту освітян та тих школярів, які потребують особливої державної турботи.

За результатами співбесід керівникам освітніх установ міста рекомендовано оперативніше реагувати на звернення батьків, працювати над втіленням тих пропозицій, які висловлені на батьківських слуханнях. Порушені освітянами проблеми, які вимагають комплексного рішення, буде внесено на розгляд депутатських комісій міської ради.

освітній портал
 
Форум » Test category » Test forum » Управління освіти Чернівецької міської ради
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: